26859119

Dronevideo og Foto i Herning

Mangler du dronevideo eller dronefoto i Herning-området?

Har du en virksomhed i Herning eller omegn og ønsker at få lavet skræddersyet dronevideo, så kan vi hjælpe dig eller din virksomhed. Vi kan selvfølgelig også hjælpe dig, hvis i befinder jer uden for Herning. 

Professionel Dronevideo til Enhver Anledning

Vi indfanger unikke billeder og videoer fra fugleperspektiv, der præsenterer din virksomhed fra en helt særlig vinkel. Uanset om det er dokumentation af byggeprojekter, præsentation af menuen på din restaurant eller skabelse af virtuelle ejendomsture, så er vores droneoptagelser den optimale løsning.

Giv os et kald eller skriv en besked, så finder vi den rigtige løsning til jeres virksomhed. 

Skal vi lave din næste dronevideo?

Kontakt os i dag for at få mere information om vores dronevideo- og foto. Vi er klar til at hjælpe dig med at skille dig ud på markedet og tiltrække målrettet trafik til din hjemmeside.

CERTIFICERET DRONEPILOT

Vi er certificeret droneoperatører via Trafikstyrelsen. Det er nødvendigt med den type drone vi flyver med.

VIDEO I HØJESTE KVALITET

Vores droner optager helt op til 4k, både horisontalt og vertikalt. Vores model hedder DJI Mavic 3. 

PRISEN STARTER FRA 3499,-

Vi forsøger at holde prisen nede uden at gå på komprosmis med kvalitet. Vores priser starter fra 3499,-

Vi laver video til alle brancher

Nussmann betjener forskellige brancher bredt. Uanset om du er en bygherre, der ønsker at dokumentere projektets fremskridt, en ejendomsmægler, der vil imponere potentielle købere med luftbilleder af ejendomme, eller en bilforhandler, der vil skille sig ud med dynamiske droneoptagelser af køretøjer, så står vi klar til at hjælpe dig.

Styrk Din Online Synlighed med Dronevideo og Dronefoto

Giv din virksomheds branding et løft med Nussmanns ekspertise inden for dronefilm og dronefoto. Vi benytter de nyeste teknologier og tilbyder skræddersyede løsninger, der matcher dine specifikke behov.

Plejehjem til hjemmeside