26859119

Om os

Videoreklame med fokus på at styrke dit brand

NUSSMANN er en kreativ produktionsvirksomhed, der specialiserer sig i at skabe reklamefilm, produktvideoer, droneoptagelser, fotografier med fokus på at styrke dit brand.

Mød manden bag Nussmann

Trods rødder i Vestjylland har jeg valgt at bosætte mig i København. Jeg er uddannet markedsføringsøkonom og har haft egen virksomheden siden min afslutning på film og mediehøjskolen i Odder! 🫡

Derudover er jeg certificeret dronepilot 🚁

Hvorfor startede jeg NUSSMANN? Læs her.

 

Jeppe Filsø

Video- og Fotograf

Download mine Luts her

Du kan gøre det meget nemmere og hurtigere at colorgrade dine videoer med Luts. Jeg har udvalgt den mest anvendte af mine Lut’s, og du kan downloade den gratis. 

HVORFOR VÆLGE OS?

Reklamevideo og dronevideo tjener forskellige formål. Det kan være til gavn for din virksomhed, uanset om den er beliggende i Jylland eller Sjælland. Du kan bruge reklamevideo til at vise dit udvalg, tiltrække nye medarbejdere, forbedre din hjemmesides visuelle appel eller generere salg via sociale medier ved hjælp af iøjnefaldende annoncer.

Mulighederne er mangfoldige, men en ting er helt sikkert: At integrere videoproduktion i din markedsføringsstrategi er en fordel.

Hvordan kan vi hjælpe dig? Her hos Nussmann kan du få kompetent rådgivning om, hvordan videoproduktion kan gavne din virksomhed. Her kan du se hvorfor det er en god idé at vælge Nussmann. 

Hurtig levering

Fra du har kontaktet mig, så går der ikke mere end en uge før du har produktet.

SoMe ekspert

Jeg har ved hvad der rører sig på SoMe og hvordan man skaber opmærksomhed.

Spar penge

Da jeg arbejder alene kan jeg gøre det betydeligt billigere end konkur-renterne.

Samarbejde

Jeg vægter samarbejdet højt og er først tilfreds, når klienten er tilfreds.

Skal vi lave din næste video eller foto?

Vi skræddersyer en plan for dig om du så skal have tages lækre produkt billeder eller have lavet en professionel video til hjemmesiden.