26859119

Videoproduktion

Videoproduktion i hele Danmark

Vi skræddersyer en contentplan for dig om du så skal have lavet en explainervideo eller en professionel video til hjemmesiden. 

Pris starter fra 3.499,-

Vi tilbyder

 Vi er klar til at give en hånd med lige meget hvilken type der passer til din virksomheder.

Produktvideo

Produktvideo giver din virksomhed mulighed for at vise jeres produkt frem på en proffessionel måde.

Short Form Content

Short form content er skræddersyet til at skabe opmærksomhed på SoMe.

Stemningsfilm

Stemningsvideoer formidler budskaber på en dyb og mindeværdig måde.

Explainers

Explainer videoer er ideel til at simplificere komplekse koncepter og levere klare budskaber.

Skab øget opmærksomhed på de sociale medier

Alle kan lægge en video på Instagram, Facebook og Tik Tok. 

Og hvorfor skal man overhovedet vælge en fotograf til at lave video, når man selv kan gøre det? Det kan jeg svare dig på. Først og fremmest vil jeg sige, at man nemt kan lave video og foto med sin smartphone og i mange tilfælde behøver man ikke mere end det for at få leads. DOG er det en nødvendighed, at det video/foto materiale man har til at køre som annonce afspejler den profesionelle virksomhed man selv ønsker at drive. Derfor skal det content man viser i annonceringen derfor også være professionelt. Det er vigtigt for at kunne opretholde kundens idé om jeres image. Det gælder også for troværdigheden på hjemmesiden som er væsentligt højere med professionel video og foto. 

90% af danskerne bruger Youtube

Vær med på Tik Tok Bølgen – Short Form Content

Med den stigende popularitet af videoindhold på sociale medier er det afgørende at være tilstede på disse platforme. Ifølge en undersøgelse fra Statista i november 2022 anvender hele 86% af danske virksomheder videoer på Facebook som en del af deres marketingstrategi. YouTube er den foretrukne platform for hele 90% af markedsførere, mens TikTok benyttes af 35% af de adspurgte. 
Så hvis du ønsker at forblive konkurrencedygtig og nå ud til din målgruppe effektivt, bør videoindhold på sociale medier være en central del af din digitale marketingstrategi. 

35% af danskerne bruger Tik Tok

Kontakt os

Vi har både hjemme i Vestjylland og på Frederiksberg. Det gør, at vi kan komme hvidt omkring. Så tøv ikke med at kontakte os, om du/i så bor i Hvide Sande eller Amager. 

Oplysninger

Find os på

  Øg dit salg med videoproduktion i København og Jylland

  Nussmann er din pålidelige partner inden for videoproduktion, der hjælper med at bringe din virksomheds vision til live gennem imponerende visuelle medier. Vi er dedikerede til at levere professionelle videoproduktionstjenester til en bred vifte af brancher, herunder restauranter, events, tøjbutikker, bilforhandlere og meget mere.

  Løft Din Virksomhed med Videoproduktion i København og Jylland
  Vores videoproduktionsteam er eksperter i at skabe overbevisende videoer, der engagerer, informerer og overrasker dit publikum. Uanset om du ønsker at dokumentere byggeprojekter, præsentere din menu, eller skabe virtuelle ejendomsture, er vi her for at hjælpe dig med at realisere din vision.

  Professionel Videooptagelse til Alle Anledninger
  Vi tilbyder skræddersyede videoproduktionstjenester, der passer til dine specifikke behov. Uanset om du har brug for markedsføringsvideoer, begivenhedsdækning eller dybdegående produktpræsentationer, kan vores professionelle videooptagelser gøre en forskel.

  Videoproduktion for Alle Brancher
  Nussmann betjener en bred vifte af industrier med vores videoproduktionstjenester. Uanset om du er en bygherre, der ønsker at dokumentere dine projekter, en ejendomsmægler, der ønsker at vise ejendomme fra deres bedste side, eller en bilforhandler, der ønsker at præsentere dine biler i det bedste lys, så er vi her for at opfylde dine behov med videoproduktion i København og Jylland. 

  Optimer Din Online Synlighed med videoproduktion
  Tag det næste skridt i din virksomheds branding og markedsføring med Nussmanns videoproduktionstjenester. Vores erfarne team bruger de seneste teknologier og kreative færdigheder for at sikre, at din virksomheds budskab når ud til dit publikum på en mindeværdig måde.

  Kontakt os i dag for at få mere information om vores videoproduktionstjenester. Vi er klar til at hjælpe dig med at skabe visuelle mesterværker og tiltrække målrettet trafik til din hjemmeside.

  Vi laver video og foto i hele landet.