26859119

Pris

Kampagnefilm til en billig pris

Udforsk vores konkurrencedygtige prisliste for videoreklamer og find den rette løsning til dit budget. Skab indtryk med overbevisende indhold uden at sprænge banken. Hvis ingen af pakkerne ikke matcher dine/jeres behov, så finder vi en løsning. Drone video starter fra: 3500,-

SoMe-Pakken

4999,-

Ekskl. moms

Samlet Pakke

7999,-

Ekskl. moms

1-års plan

2500,-

Per Måned ekskl. moms

FORTÆL OS HVILKEN PAKKE DU VÆLGER..

Vi skræddersyer en plan for dig om du så skal have tages lækre produkt billeder eller have lavet en professionel video til hjemmesiden. 

FAQ

Her er udvalgt tre at de mest efterspurgte ting som klienter har spurgt mig om igennem årene. Husk, at der ikke er et bestemt svar på lige netop dit spørgsmål. 

Svaret er JA. Video skaber øget opmærksomhed og tiltrækker større opmærksomhed for din virksomhed. I virkeligheden kan folk huske op til 95% af din meddelelse, når den præsenteres gennem video. Video appellerer til sanserne og følelserne, hvilket forbedrer forståelsen for din virksomhed og dens produkter. 

Det er selvfølgelig forskelligt i forhold til hvad du gerne vil med din virksomhed. Men gennemsnitligt poster virksomheder 18 videoer om måneden. Dette inkludere også video taget med smartphone. 

Det smarteste valg er selvfølgelig at vælge den kanal du har flest følgere på. I forhold til betalt annoncering, så er Instagram, Facebook og Tik Tok det sted, hvor der er flest at henvende sig til. 

Kontakt os

Vi har i Vestjylland og på Frederiksberg. Det gør, at vi kan komme hvidt omkring. Så tøv ikke med at kontakte os, om du/i så bor i Hvide Sande eller Amager. 

Oplysninger